EUROLEAGUE

Αταμάν: "Τα μπάτζετ δίνουν προβάδισμα στον Ομπράντοβιτς!"

Αταμάν: "Τα μπάτζετ δίνουν προβάδισμα στον Ομπράντοβιτς!"

Ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, υπενθύμισε ότι δεν είχε ποτέ τα μπάτζετ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γεγονός που δίνει στον Σέρβο προπονητή "ένα προβάδισμα 40-60%".

Η επιστροφή της Γαλατάσαραϊ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έχει... ανοίξει την όρεξη στους Τούρκους που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα άκρως δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ προκειμένου να προκριθούν στο Final Four, όπως εξήγησε ο προπονητής της "τσιμ μπομ", Εργκίν Αταμάν.

Στο μεταξύ, ο Τούρκος κόουτς αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέκρινε το μπάτζετ της ομάδας του με αυτό της Φενέρμπαχτσε που μετράει δυο συνεχόμενες προκρίσεις σε Final Four.

"Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Euroleague και είμαι περήφανος που με συγκρίνουν μαζί του. Και ο Ίβκοβιτς είναι σπουδαίος προπονητής. Όμως, δεν είχα ποτέ τόσα χρήματα όσα ο Ομπράντοβιτς στο μπάτζετ μου ή στα χέρια μου. Αυτό του δίνει ένα προβάδισμα 40-60%. Όμως, παράλληλα, δίνει και σε εμένα ένα επιπλέον κίνητρο" επισήμανε ο Αταμάν.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Ο Μπλατ θα είναι από αυτή τη σεζόν στην Τουρκία, όπως και ο Περάσοβιτς. Ο Ουφούκ Σαρίτσα πήγε στην Μπεσίκτας. Αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν "μάχες" μεταξύ παικτών ή προπονητών. Όμως, όπως και να 'χει, το Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ και το Αταμάν - Ομπράντοβιτς θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Έτσι είναι η διοργάνωση. Θα πρέπει όλων οι ενέργειες να είναι στο πλαίσιο του fair play. Αυτό είναι το σωστό".

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ