EUROLEAGUE

Ανεπιθύμητος στη Σερβία ο Αταμάν, τι λέει ο ίδιος

Ανεπιθύμητος στη Σερβία ο Αταμάν, τι λέει ο ίδιος

Ο χαρακτηρισμός "τρομοκράτες" του Εργκίν Αταμάν για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα έχει προκαλέσει σάλο στη Σερβία. Τι ισχυρίζεται ο προπονητής της Γαλατάσαράι.

"Ήρθαν 300-400 τρομοκράτες χωρίς εισιτήριο και επιτέθηκαν με πέτρες και φωτοβολίδες στην αστυνομία μας και στους φιλάθλους μας, η Ευρωλίγκα πρέπει να τους τιμωρήσει!'', ήταν τα λόγια του προπονητή της Γαλατάσαράι, Εργκίν Αταμάν, μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, που προκάλεσαν σάλο.

"Οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή ήταν αηδιαστικές. Θα πρέπει να ντρέπεται", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Κόβιτς. Ενώ ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σε συλληπτήρια κλήση του ομολόγου του, Αχμέτ Νταβούτογλου για το θάνατο του Μάρκο Ίβκοβιτς, του διεμήνυσε ότι στη χώρα του πλέον, ο Αταμάν είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε μέσω twitter το Σάββατο (22/11) την τραγωδία αλλά και τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: "Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στον Ερυθρό Αστέρα και τους φιλάθλους του, λυπάμαι βαθύτατα για την απώλειά τους. Αυτή η τραγωδία δεν έχει θέση στον αθλητισμό ή τη ζωή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη χθεσινό παιχνίδι, δεν ήξερα για την απώλεια ενός ανθρώπου. Οι παρατηρήσεις μου έγιναν πριν μάθω την είδηση".

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ