EUROLEAGUE

Ανανέωσε ο Αλντεμίρ

Beko Basketbol Ligi Play-Off final 1. maçnda Galatasaray Medical Park ile Banvit takmlar Abdi pekçi Spor Salonu'nda karlat. Bir pozisyonda Galatasaray MP'li oyuncu Furkan Aldemir (19) rakibi ile mücadele etti. (Anadolu Ajans - ebnem Cokun)
Beko Basketbol Ligi Play-Off final 1. maçnda Galatasaray Medical Park ile Banvit takmlar Abdi pekçi Spor Salonu'nda karlat. Bir pozisyonda Galatasaray MP'li oyuncu Furkan Aldemir (19) rakibi ile mücadele etti. (Anadolu Ajans - ebnem Cokun) ANADOLU AJANS

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως ο Φουρκάν Αλντεμίρ θα μείνει στην Γαλατάσαραϊ, όμως από σήμερα (18/8) είναι κι επίσημο, καθώς ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι στην Τουρκία ξεκίνησε θερμά, με την Φενέρμπαχτσε να εκφράζει το ενδιαφέρον της για να κλέψει τον Φουρκάν Αλντεμίρ από την Γαλατάσαραϊ που εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε προβλήματα με τον χορηγό που θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα.

Οι φήμες έφτασαν και στα αυτιά του Αταμάν και της διοίκησης του συλλόγου που έσπευσαν όχι μόνο να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας αλλά και να επεκτείνουν την συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο. Ο Αλντεμίρ ανήκει στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης από το 2011 με το συμβόλαιο του να λήγει το 2015, όμως η Γαλατά μετά τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις επέκτεινε τη συνεργασία τους μέχρι το 2016.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ