EUROLEAGUE

"Ζοτς": "Θέλω να συνεχίσω στη Φενέρ"

"Ζοτς": "Θέλω να συνεχίσω στη Φενέρ"

Η Φενέρ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ώστε να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη για ακόμα δυο χρόνια. Ο ίδιος, πάλι, τόνισε με νόημα πως είναι χαρούμενος στην ομάδα και ελπίζει να συνεχίσει εκεί!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας του με την Φενέρ και οι Τούρκοι φέρονται διατεθειμένοι να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Σέρβο προπονητή ώστε να τον "δέσουν" στην Κωνσταντινούπολη για άλλα δυο χρόνια.

Ο "Ζοτς" μίλησε στο Eurosport της Τουρκίας για τις φήμες των τελευταίων ημερών και ουσιαστικά, τις... επιβεβαίωσε. "Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο συγκεκριμένος οργανισμός φροντίζει ώστε ο κόσμος που δουλεύει εδώ να είναι ικανοποιημένος. Αισιοδοξώ ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχιστεί".

Εν συνεχεία, ο πολυνίκης κόουτς στην ιστορία της Euroleague συνέκρινε καταστάσεις σε σχέση με πέρσι. "Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Πέρσι ξεκινήσαμε από μηδενική βάση και θέλαμε χρόνο ώστε να εξοικειώνουμε με τους παίκτες. Γι' αυτό ακριβώς η φετινή σεζόν είναι πιο εύκολη. Διατηρήσαμε τον πυρήνα της ομάδας και εισάγαμε κάποια νέα στοιχεία. Μου αρέσει η πορεία της Φενέρ".

Ο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η Φενέρ μπορεί να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. "Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final Four. Έχουμε μπροστά μας άλλα δυο παιχνίδια στο TOP-16. Τα playoffs είναι μια δύσκολη διαδικασία. Προχωράμε βήμα-βήμα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ