EUROLEAGUE

Χωρίς Βέσελι στα πλέι οφ η Φενέρμπαχτσε

Χωρίς Βέσελι στα πλέι οφ η Φενέρμπαχτσε

Ο Γιαν Βέσελι απέφυγε, εν τέλει, τα χειρότερα αλλά ο τραυματισμός που υπέστη στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα, θα τον κρατήσει εκτός μάχης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Χάνει τα πλέι οφ της Euroleague ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ!

Η αλήθεια είναι πως μόλις τον είδαν να σωριάζεται στο παρκέ στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Καρσίγιακα , ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του "πάγωσαν". Εν τέλει όμως, ο τραυματισμός του Γιαν Βέσελι δεν είναι τόσο σοβαρός όσο φαινόταν. Δεν παύει όμως να είναι μεγάλο "πλήγμα" το γεγονός πως ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, όπερ και σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες των πλέι οφ της Euroleague!

Ο εκ των κορυφαίων παικτών της Φενέρμπαχτσε στη φετινή αγωνιστική περίοδο τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο κενό στη ρακέτα της ομάδας του. Από τη στιγμή όμως που θα προλάβει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να λέει "πάλι καλά που δεν πάθαμε και τίποτα", δεδομένου ότι θα τον έχει μαζί του, κατά τα φαινόμενα, στο Final Four εφόσον φυσικά η τουρκική ομάδα πάρει το εισιτήριο για το Βερολίνο.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ