EUROLEAGUE

Χάνει την υπόλοιπη regular season ο Ντατόμε

Χάνει την υπόλοιπη regular season ο Ντατόμε

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού ο Λουίτζι Ντατόμε θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Η ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν το μικρότερο κακό για τη Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού είδαν έναν ακόμη παίκτη να τραυματίζεται σοβαρά. Ο Λουίτζι Ντατόμε "λαβώθηκε" στον ώμο και παρά την αρχική αισιοδοξία, τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως έχει υποστεί σημαντική ζημιά στον ώμο.

Όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος, ο 30χρονος φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όπερ και σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στα τρία τελευταία παιχνίδια της regular season της EuroLeague. Θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Αναντολού Εφές (23/3), Ρεάλ Μαδρίτης (31/3) και Μπαρτσελόνα (6/4), στις οποίες η Φενέρμπαχτσε θα κυνηγήσει το 3/3 για να διατηρήσει τη θέση της στην τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιμένει τους Κώστα Σλούκα και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να επιστρέψουν στην δράση, με τον πρώτο πάντως να έχει αρκετό ακόμη δρόμο να διανύσει μέχρι να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας του.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ