EUROLEAGUE

Βέσελι: "Δεν ξέρω αν θα πάω στο Βερολίνο"

Βέσελι: "Δεν ξέρω αν θα πάω στο Βερολίνο"

Ο Γιάν Βέσελι είναι τραυματίας από τον Μάρτη λόγω του προβλήματος του στον αχίλλειο και ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε πως δεν είναι σίγουρο πως θα παίξει στο Final-Four του Βερολίνου.

Η Φενέρμπαχτσε θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί σεζόν στο Final-Four της Euroleague, η τουρκική ομάδα είναι από τα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει έναν μεγάλο ποκονέφαλο που ακούει στο όνομα Γιάν Βέσελι.

Ο εξαιρετικός φόργουορντ-σέντερ, Γιάν Βέσελι, αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν φέτος στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 12 πόντους (61% στα δίποντα) και 7 ριμπάουντ. Έχασε όμως ολόκληρη την σειρά των playoffs με την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ακόμη αμφίβολος για το αν θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο Final Four, καθώς παραμένει ανενεργός λόγω του τραυματισμού του στον αχίλλειο από τον περασμένο Μάρτη.

Μάλιστα, ο 26χρονος Τσέχος διεθνής φόργουορντ-σέντερ, σε δηλώσεις του δεν δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Final Four: "Αν θα πάω στο Βερολίνο ή όχι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είμαι έτοιμος. Θέλω πολύ να αγωνιστώ στο Final Four. Δουλεύω πολύ σκληρά, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω"

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ