EUROLEAGUE

"Τρέλα" των φίλων της Φενέρμπαχτσε για Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ουρές πολλών μέτρων δημιουργήθηκαν τη Δευτέρα (24/4) στα εκδοτήρια της Ulker Sports Arena, με τους φίλους της Φενέρμπαχτσε να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό Superfoods (PIC).

Ο κόσμος της Φενέρμπαχτσε περιμένει πως και πως το Game 3 των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods, προσδοκώντας σε "σκούπα" και πρόκριση στο Final Four για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Στον απόηχο μάλιστα του μεγάλου "διπλού" της ποδοσφαιρικής ομάδας στην έδρα της Γαλατάσαραϊ , δημιουργήθηκαν ουρές δεκάδων μέτρων στα εκδοτήρια της Ulker Sports Arena, στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αυριανό (25/4, 20:45) αγώνα με το "τριφύλλι".

Όπως όλα δείχνουν, το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας του έργου που καλούνται να φέρουν σε πέρας ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του. Εξάλλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο τουρκικός σύλλογος, επισημαίνει πως ο κόσμος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως κυκλοφορούν εισιτήρια στη μαύρη αγορά.

"Τρέλα" των φίλων της Φενέρμπαχτσε για Παναθηναϊκό
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ