EUROLEAGUE

Τόμσον αντί Ούντο στη Φενέρμπαχτσε

Τόμσον αντί Ούντο στη Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέισον Τόμσον για τον επόμενο χρόνο, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Έκπε Ούντο στην τουρκική ρακέτα, με τον 31χρονο φόργουορντ/σέντερ, που πέρσι αγωνίστηκε στην Κίνα.

Ο Τζέισον Τόμσον είναι ο παίκτης που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Έκπε Ούντο, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Sacramento Kings (2008-'15), των Golden State Warriors (2015-'16) και των Toronto Raptors (2016), μετρώντας 8.9 πόντους και 6.6 ριμπάουντ ως μέσους όρους καριέρας στον "μαγικό κόσμο".

Δεν έμεινε για πολύ όμως στον Καναδά, αφού ακολούθησε η μετακίνησή του στο CBA για λογαριασμό των Shandong Golden Stars, εκεί όπου συνεργάστηκε με τον Αλεκσάνταρ Κεσάρ, πρώην βοηθό του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό. Στα 40 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο κινεζικό πρωτάθλημα είχε 18.7 πόντους, 13.9 ριμπάουντ και 1.2 τάπες ανά αγώνα, αριθμοί που τον κατέταξαν μεταξύ των κορυφαίων ψηλών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Πρωταθλητών Ευρώπης, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπερ και σημαίνει πως το "μπάλωμα" στη φροντλάιν της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μικρής διάρκειας.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ