EUROLEAGUE

Τόμπσον: "Τόσο καλός ο Ομπράντοβιτς που φοβάσαι να του μιλήσεις"

Τόμπσον: "Τόσο καλός ο Ομπράντοβιτς που φοβάσαι να του μιλήσεις"
FENERBAHCE.ORG

Ο Τζέισον Τόμπσον αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με έναν ξεχωριστό τρόπο, ενώ έκανε κι έναν μικρό απολογισμό της παρουσίας του στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Τζέισον Τόμπσον αποτέλεσε τον εκλεκτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να αντικαταστήσει τον Έκπε Ούντο στην φροντ λάιν της Φενέρμπαχτσε και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον προπονητή του.

"Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας πολύ σκληρός προπονητής, γιατί προσπαθεί να παίρνει το καλύτερο από εμάς. Έχει κατακτήσει εννέα φορές την EuroLeague κι έχει ακόμα πολλές επιτυχίες. Είναι ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές. Έχει τόσες πολλές γνώσεις, οπότε φοβάσαι να του αναφέρεις κάτι - ακόμα και αν αυτό ισχύει - γιατί ξέρεις πως θα το έχει ήδη παρατηρήσει", δήλωσε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ - σέντερ στο επίσημο περιοδικό της Φενέρμπαχτσε.

Επίσης, ο Τζέισον Τόμπσον αναφέρθηκε και στην περίοδο προσαρμογής του στα ευρωπαϊκά δεδομένα λέγοντας πως "όταν πηγαίνεις σε μία επιτυχημένη ομάδα, οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ήρθα εδώ με αυτήν την σκέψη, αλλά είχα κάποια προβλήματα και είδα πως έπρεπε να αλλάξω κάποια πράγματα. Έβλεπα τα παιχνίδια σε video και υπήρχαν τόσα διαφορετικά πράγματα που έπρεπε να μάθω τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Έπρεπε να προσαρμοστώ και προσπαθούσα να μάθω από τους προπονητές. Δεν είχα εμπειρία από την EuroLeague, καθώς αυτή είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ευρώπη, αλλά όσο περνάει ο καιρός μαθαίνω".

Photo credits: Fenerbahce.org

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ