EUROLEAGUE

Το μυστηριώδες ποστάρισμα του ατζέντη του Μπιέλιτσα για την Φενέρμπαχτσε

Το μυστηριώδες ποστάρισμα του ατζέντη του Μπιέλιτσα για την Φενέρμπαχτσε
GETTY IMAGES

O ατζέντης του Νεμάνια Μπιέλιτσα, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς άναψε... φωτιές σχετικά με το μέλλον του πελάτη του, καθώς ανέφερε πως ο Ζέλικο Ομπράνοβιτς θα είναι ο επόμενος προπονητή του 30χρονου Σέρβου φόργουορντ.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς ύστερα από τρεις σεζόν αποχώρησε από τους Minnesota Timberwolves. Ο 30χρονος Σέρβος φόργουορντ αρχικά είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Philadelphia 76ers, αλλά στη συνέχεια γνωστοποιήθηκε η απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη .

Το επόμενο επεισόδιο στο... σίριαλ γράφτηκε στο Yahoo! Sports, το οποίο υποστήριξε πως ο Μπιέλιτσα συζητάει με τους Sacramento Kings. O Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, όμως, λίγες ώρες αργότερα περιέπλεξε την υπόθεση, καθώς "ανέβασε" στο Twitter μία φωτογραφία του Νεμάνια Μπιέλιτσα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο "ο Νεμάνια Μπιέλιτσα και ο προπονητής του". Αν πάντως η Φενέρμπαχτσε αποκτήσει τον Σέρβο φόργουορντ, θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ