EUROLEAGUE

Το "ευχαριστώ" του Ντατόμε

Το "ευχαριστώ" του Ντατόμε
INTIME SPORTS

Ο Λουίτζι Ντατόμε θα φορά τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε την επόμενη διετία. Πριν από αυτό όμως θέλησε να ευχαριστήσει όσες ομάδες κατέθεσαν πρόταση για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Η μεταγραφή του Λουίτζι Ντατόμε στη Φενέρμπαχτσε ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί (14/7) . Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του "γάμου" με την τουρκική ομάδα, ο Ιταλός φόργουορντ αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το ΝΒΑ και την επιστροφή στην Ευρώπη, ευχαριστώντας όλες τις ομάδες που ασχολήθηκαν μαζί του, με σκοπό να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

" Στο τέλος των δύο ετών παρουσίας μου στο ΝΒΑ, οι στόχοι μου στη Free Agency ήταν να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψω για σημαντικά αποτελέσματα, την ώρα που θα είμαι πραγματικό κομμάτι μιας ομάδας και θα συνεισφέρω σημαντικά στο ροτέισον. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που μου προσέφεραν θέση στο ρόστερ τους, αλλά όπως είπα πολλάκις έψαχνα για κάτι που θα με έκανε να νιώθω πραγματικά σημαντικός. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσες ομάδες της Euroleague έδειξαν ενδιαφέρον για να με αποκτήσουν. Ήταν πραγματική τιμή για μένα να έχω το δικαίωμα της επιλογής μεταξύ τόσων πολλών μεγάλων συλλόγων. Περισσότερο απ όλους όμως θέλω να ευχαριστήσω τη Φενέρμπαχτσε, την ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη νέα εμπειρία που πρόκειται να ζήσω, για τόσους πολλούς λόγους. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μου στείλατε και για την... περιέργειά σας την περίοδο που ήμουν ελεύθερος. Πάμε γερά Φενέρ"!

At the end of my 2 years in the NBA my targets for the Free Agency were:To play at the highest level of basketball and...

Posted by Luigi Datome on Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ