EUROLEAGUE

Το αρνητικό ρεκόρ του Σλούκα με Ολυμπιακό

Το αρνητικό ρεκόρ του Σλούκα με Ολυμπιακό

Απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Σλούκας ισοφάρισε τη χειρότερη επίδοση της καριέρας του στην EuroLeague, δείγμα της καλής άμυνας των "ερυθρόλευκων" πάνω του.

Μέσα σε μια χρονιά, ο Κώστας Σλούκας έχει καταφέρει να καταγράψει την καλύτερη και τη χειρότερη εμφάνισή του (από άποψη αξιολόγησης) στην EuroLeague. Για την ακρίβεια, φέτος έχει βελτιώσει τρεις φορές (!) την καλύτερη στατιστική καταγραφή των πεπραγμένων του στο παρκέ, σε σχέση με όσα έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Στο διάστημα που η Φενέρμπαχτσε τον χρειάστηκε περισσότερο, ελέω της απουσίας -λόγω τραυματισμού- του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο διεθνής γκαρντ ήταν "εκεί", με τα παιχνίδια κόντρα σε Γαλατάσαραϊ (27), Αρμάνι Μιλάνο (25) και Αναντολού Εφές (25) να αναφέρονται ως τα καλύτερα της καριέρας του στην EuroLeague.

Απέναντι στον Ολυμπιακό όμως, το βράδυ της Πέμπτης (23/2), η ιστορία γράφτηκε... από την άλλη. Κι αυτό γιατί ισοφάρισε τη χειρότερη συγκομιδή του στο σύστημα αξιολόγησης. Το -5 που "έγραψε" η στατιστική υπηρεσία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι η χειρότερη στην πορεία του σε αυτή. Στα 11'53'' που χρησιμοποιήθηκε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είχε 0/5 δίποντα, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος, την ώρα που ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έκανε θραύση με 27 πόντους (με 5/8 δίπ., 3/5 τρίπ., 8/9 βολ.), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 33'52'' παρουσίας στο παρκέ.

Η πρώτη φορά που ο "Σλου" έφτασε τόσο χαμηλά στο σύστημα αξιολόγησης ήταν το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χίμκι (στις 4.4.2013), όπου είχε 0/1 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 1 λάθος σε 10'15'' συμμετοχής.

Παρεμπιπτόντως, ο Κώστας Σλούκας "γράφει" αρνητικό βαθμό στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague για δεύτερη σερί αγωνιστική, αφού είχε προηγηθεί το -3 στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Νταρουσάφακα, στις 10 Φεβρουαρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ