EUROLEAGUE

Το "αντίο" του Μπιέλιτσα

Το "αντίο" του Μπιέλιτσα

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε μέσω "τιτιβίσματος" που έκανε κατά την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ. Τι είπε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Εν αναμονή της πρώτης του περιπέτειας στο ΝΒΑ, με τα χρώματα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Νέμανια Μπιέλιτσα αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του. Ενόσω βρισκόταν καθ' οδόν για τις ΗΠΑ, ο MVP της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην Euroleague, "τιτίβισε" ευχαριστήριο μήνυμα προς τη Φενέρμπαχτσε.

" Ενόσω βρίσκομαι καθ' οδόν για τις ΗΠΑ προκειμένου για τη νέα μου πρόκληση με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της Φενέρμπαχτσε για τη στήριξή τους στο διάστημα που αγωνίστηκα εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη τους γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ και κυρίως τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για ό,τι έκαναν για μένα. Ήταν κάτι παραπάνω από απόλαυση να παίξω στη Φενέρμπαχτσε και ελπίζω πως θα καταλάβετε την απόφασή μου να ακολουθήσω το παιδικό όνειρο που έχω: να παίξω στο ΝΒΑ. Ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ