EUROLEAGUE

Το "αντίο" της Φενέρμπαχτσε στον Μπογκντάνοβιτς

Το "αντίο" της Φενέρμπαχτσε στον Μπογκντάνοβιτς

Με ένα συγκινητικό VIDEO με τίτλο "Δεν θα σε ξεχάσουμε" επέλεξε η Φενέρμπαχτσε να αποχαιρετήσει τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, επισημοποιώντας ουσιαστικά την αποχώρηση του Σέρβου με προορισμό το ΝΒΑ.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς κέρδισε τα πάντα στην Ευρώπη με την Φενέρμπαχτσε και πλέον ετοιμάζεται να πάει στο ΝΒΑ, όπου το περιμένουν οι Σακραμέντο Κινγκς. Στην Φενέρμπαχτσε ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα του άλλαζαν γνώμη αλλά δεν τα κατάφεραν, οπότε αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν.

Σε μία κίνηση που ουσιαστικά σήμανε το επίσημο "τέλος" του Σέρβου γκαρντ στην ομάδα, η Φενέρμπαχτσε δημιούργησε ένα εξαιρετικό VIDEO, το οποίο περιείχε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μπογκντάνοβιτς με την φανέλα της ομάδας. Ο τίτλος του VIDEO, δε, τα έλεγε όλα: "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"!

Κάπως έτσι, ο διεθνής γκαρντ αποτελεί και επίσημα παρελθόν πλέον από την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μάλιστα, ο Μπογκντάνοβιτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λας Βέγκας, όπου παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της νέας του ομάδα στο Σάμερ Λιγκ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το VIDEO-αφιέρωμα της Φενέρμπαχτσε στον ταλαντούχο γκαρντ:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ