EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή για Σλούκα και Ντατόμε

Τελευταία στιγμή για Σλούκα και Ντατόμε

Κώστας Σλούκας και Λουίτζι Ντατόμε συμμετείχαν κανονικά στην τελευταία προπόνηση της Φενέρμπαχτσε χωρίς περιορισμούς, με την συμμετοχή τους πάντως στον σημερινό (6/4, 20:45) αγώνα με τη Μπαρτσελόνα να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Την πλέον κατάλληλη στιγμή για την Φενέρμπαχτσε δείχνει σιγά-σιγά να "γεμίζει" πάλι το ρόστερ της. Οι Κώστας Σλούκας (είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο πριν από περίπου ένα μήνα) και Λουίτζι Ντατόμε (τραυματίστηκε στον ώμο πριν από 2 εβδομάδες) δείχνουν πλέον να έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, παίρνοντας μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστούν κανονικά στον σημερινό (6/4, 20:45) αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Κώστας Σλούκας έχει επιστρέψει εδώ και αρκετές ημέρες στο παρκέ, ακολουθώντας πάντως πιο συντηρητικό πρόγραμμα αρχικά, με τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να επιλέγει πάντως να μην τον χρησιμοποιήσει στους δύο τελευταίους της ομάδας, προκειμένου να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή.

Την δεδομένη στιγμή η Φενέρμπαχτσε ισοβαθμεί με τη Μπασκόνια και την Αναντολού Εφές στην 5η θέση με ρεκόρ 17-12, ωστόσο υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία και βρίσκεται στην 7η θέση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική για να ανέβει ψηλότερα στην βαθμολογία.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ