EUROLEAGUE

Συνεχίζει στη Φενέρμπαχτσε ο Βέσελι

Συνεχίζει στη Φενέρμπαχτσε ο Βέσελι

O Γιαν Βέσελι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε που θα τον κρατήσει στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια, εξηγώντας ότι η δουλειά έμεινε στη μέση (PHOTO).

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιάν Βέσελι (σ.σ. "είμαι ελεύθερος να επιλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει") προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση της Φενέρ στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Τσέχο φόργουορντ στην Ulker Sports Arena.

Εν τέλει οι δυο πλευρές ήλθαν σε συμφωνία και ο Βέσελι υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

"Ολοκληρώσαμε μια απίθανη χρονιά όμως η δουλειά έμεινε στη μέση. Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με τις πιο υψηλές φιλοδοξίες. Αυτός, ακριβώς, είναι ο λόγος που αποφάσισα να παραμείνω στην ομάδα. Μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες ενώ εδώ μπορώ να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος της οικογένειας της Φενέρ. Φίλοι μου, έχουμε αφήσει τη δουλειά στη μέση!" ήταν το μήνυμα του Τσέχου φόργουορντ στο Instagram.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ