EUROLEAGUE

Σλούκας: "Θρύλος ο Σπανούλης"

Σλούκας: "Θρύλος ο Σπανούλης"

Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη σε μεγάλο Τουρκικό δίκτυο, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Ομπραντοβιτς, τον Σπανούλη και την ζωή στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί πλέον να υποστηρίξει ότι νιώθει άνετα στην Φενέρμπαχτσε. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο για τον Έλληνα γκαρντ, αλλά με την στήριξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεπέρασε τα προβλήματά του και μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Σλούκας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε Τουρκικό δίκτυο, τονίζοντας ότι η Φενέρμπαχτσε θέλει να διατηρήσει καταρχήν να διατηρήσει τα κεκτημένα και ακολούθως να διεκδικήσει την EuroLeague, αλλά πρέπει όλα να γίνουν βήμα-βήμα: " Πρώτος στόχος πρέπει να είναι να πάμε στο Final Four και μετά να σκεφτούμε το τρόπαιο. Μπορούμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ, αλλά και κάθε ομάδα της διοργάνωσης, αρκεί να έχουμε τα κεφάλια μας κάτω, επειδή την ίδια στιγμή μπορούμε να χάσουμε και από τον οποιοδήποτε όπως φάνηκε στον αγώνα με την Ούνικς".

Ακολούθως μάλιστα ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το πόσο τον έχει βοηθήσει να βελτιωθεί, αλλά και πόσο στάθηκε στο πλευρό του την περασμένη σεζόν όταν λόγω τραυματισμού δεν ήταν τόσο αποδοτικός όσο ήθελε: " Κάθε λεπτό που περνάς μαζί του, εντός ή εκτός παρκέ, μαθαίνεις κάτι. Ο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στο μπάσκετ 30-35 χρόνια. Πέρυσι με βοήθησε πολύ μάλιστα, επειδη είχα κάποια προβλήματα τον Δεκέμβριο, αλλά έδειξε κατανόηση και μου έδωσε ειδική άδεια για να κάνω θεραπεία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την προσέγγισή του και τις πράξεις του, κάτι που τόνισα και πέρυσι μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος".

Στο τέλος μάλιστα κλήθηκε να πάρει μέρος και σε ένα "παιχνίδι", λέγοντας το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό όταν ακούει μία λέξη. Και εκεί ήταν πραγματικά απολαυστικός, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπάσκετ: "Η ζωή μου"

EuroLeague: "Οι Καλύτεροι παίκτες"

Ομπράντοβιτς: "Βασιλιάς"

Σπανούλης: "Θρύλος"

Φενέρμπαχτσε: "Τεράστια ομάδα"

Ulker Arena: "Θέατρο"

Κωνσταντινούπολη: "Όμορφη πόλη"

Τούρκογλου: "Θρύλος και είδωλο"

Απολαύστε και το σχετικό απόσπασμα με τις απαντήσεις του Έλληνα γκαρντ

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ