EUROLEAGUE

Σλούκας: "Σαν το πρώτο μου Final Four"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/5, 21:30), με τον διεθνή γκαρντ να κάνει τους παραλληλισμούς με το Final Four του 2012.

Στον Sport24 Radio 103.3 μίλησαν οι Κώστας Σλούκας και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μία μέρα πριν από τον ημιτελικό του Final Four με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/5, 21:30). Ο διεθνής γκαρντ και ο πολύπειρος τεχνικός εξήγησαν πως έχουν τα πράγματα στο ραντεβού με τη "Βασίλισσα", με τον πρώτο να εξηγεί πως τα συναισθήματα είναι ίδια με το προ πενταετίας Final Four, στο ίδιο γήπεδο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

Για τις αναμνήσεις του από τον τελικό του 2012 στο "Sinan Erdem" όταν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού και τον ημιτελικό της Φενέρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Οι αναμνήσεις είναι πολύ όμορφες από εκείνον τον τελικό. Ήταν η πρώτη συμμετοχή μου σε Final Four και μάλιστα πήραμε τον τίτλο με το καλάθι του Γιώργου (σ.σ. Πρίντεζη) αλλά τώρα είμαι εδώ γι' άλλο λόγο. Θέλω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που ήταν πρώτη στην κανονική περίοδο κι έχουμε προετοιμαστεί για να τα καταφέρουμε. Σε αυτές τις αναμετρήσεις παίζει ρόλο και η τύχη, ελπίζουμε να είναι με το μέρος μας".

Για την πορεία της Φενέρ στην κανονική περίοδο και την αλλαγή της εικόνας στα playoffs: "Όλη τη χρονιά είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα καθώς ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς. Μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό όπου ήμασταν όλοι μαζί και παίξαμε καλά. Από κει και πέρα μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα και όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε όσα ζητάει ο προπονητής για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι όνειρο να παίξω ακόμα έναν τελικό. Τώρα δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο αλλά πως θα περάσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σαν να είναι το πρώτο μου Final Four".

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην πρόκληση που έχει μπροστά της η Φενέρμπαχτσε και τις δικές αναμνήσεις από την Πόλη: "Έχει φύγει μεγάλη πίεση από τους ώμους μας, επειδή η ομάδα προκρίθηκε στα τελικά της Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που έχει εννέα Ευρωπαϊκά τρόπαια και είναι η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Πιστεύω όμως στους παίκτες μου και ίσως να ήρθε η σειρά μας. Νιώθω την ομάδα σαν ένα μωρό που μεγαλώνει και σιγά σιγά συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Κωνσταντινούπολη. Εδώ ξεκίνησαν όλα για εμένα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ