EUROLEAGUE

Σλούκας: "Πέρσι έδειξα ποιος είμαι"

Σλούκας: "Πέρσι έδειξα ποιος είμαι"
RODOLFO MOLINA

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα στο περιθώριο της media day της Φενέρμπαχτσε, σχολιάζοντας όσα έκανε πέρσι κι αυτά που επιδιώκει να πετύχει φέτος.

Στην πρώτη του χρονιά τη Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Σλούκας πήρε καλό βαθμό. Αν κι έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού, στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου έδειξε πως μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας.

Αυτό ήταν το κομμάτι στο οποίο στάθηκε κι ο ίδιος μιλώντας στη media day της τουρκικής ομάδας, εξηγώντας πως " μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς που είχα, ένιωθα πολύ άσχημα. Ήρθα στη Φενέρμπαχτσε για να παίζω περισσότερο και για να γίνω κομμάτι ενός μεγάλου στόχου. Όταν δεν μπορούσα να αγωνιστώ ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές μου. Μετά τους τραυματισμούς είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω πως το έκανα σε αρκετά σημαντικό βαθμό. Έφτασα στο επίπεδο που ήθελα στους αγώνες με τη Λαμποράλ Κούτσα και τα playoffs του πρωταθλήματος. Για τη νέα χρονιά, αυτό που θέλω πρώτα απ όλα είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να παίξω σε όλη τη διάρκεια της σεζόν".

Όσο για το μέλλον του; Ήταν ξεκάθαρος: " Είμαι συγκεντρωμένος στη Φενέρμπαχτσε αυτή τη στιγμή, δεν με απασχολεί κάτι άλλο. Όσο είμαι εδώ, δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ, παρά το να ζήσω πολλές επιτυχίες με την ομάδα. Δεν είμαι ο παίκτης που θέλει μανιωδώς να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, μου αρέσει πιο πολύ ο ευρωπαϊκός τρόπος παιχνιδιού", ανέφερε χαρακτηριστικά, για να ολοκληρώσει όσα είχε να πει σχολιάζοντας την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από τη δράση:

" Είναι ένας θρύλος. Δεν μπόρεσα να παίξω στο πλευρό του, γιατί κάθε φορά τον είχα αντίπαλο. Αποτέλεσε έμπνευση για μια ολόκληρη γενιά αθλητών, κάτι που δεν είναι εύκολο. Θα λογίζεται για πάντα ως ένας πραγματικός επαγγελματίας, τον οποίο θαύμαζε όλος ο κόσμος".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ