EUROLEAGUE

Σλούκας: "Οι αντιδράσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι λογικές"

Σλούκας: "Οι αντιδράσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι λογικές"

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ήθελε να κάνει ένα βήμα στην καριέρα του, επιλέγοντας να πάει στη Φενέρμπαχτσε. Μίλησε για την συνεργασία του με τον Σπανούλη, αλλά και για τις αντιδράσεις των φιλάθλων.

Μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ, ο πρώην παίκτης των ερυθρολεύκων, Κώστας Σλούκας, μίλησε για την απόφαση του να αφήσει τον Πειραιά, συνεχίζοντας την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε. Αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Βασίλη Σπανούλη και κατανοεί τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Για την απόφαση του να αφήσει τον Ολυμπιακό για τη Φενέρμπαχτσε: "Είμαστε επαγγελματίες. Νομίζω πως έκανα το κατάλληλο βήμα τη σωστή στιγμή. Η Φενέρ έχει ένα σπουδαίο κόουτς, με ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ. Κάθε παίκτης και προπονητής θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της Φενέρ".

Για την συνεργασία που είχε με τον Σπανούλη: "Παίξαμε με τον Σπανούλη μαζί στον Ολυμπιακό και την Εθνική για πέντε χρόνια. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένας εκπληκτικός χαρακτήρας. Έμαθα πολλά κοντά του. Αυτό το καλοκαίρι σκέφτηκα πως θα κάνω ένα βήμα για την καριέρα μου. Μου είπε να εμπιστευτώ την ικανότητα και την εμπειρία μου. Έχουμε μία καλή φιλία".

Για το αν αισθάνεται πίεση: "Η Φενέρ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στο παρελθόν, αλλά πέρυσι έκανε σπουδαία πορεία φτάνοντας στο φάιναλ φορ. Τώρα μας μένει ένα ακόμα βήμα για να φτάσουμε στον ευρωπαϊκό τίτλο. Σωστό είναι να μη μιλάμε από τώρα. Μέρα με τη μέρα, βήμα-βήμα. Δεν θεωρώ πως υπάρχει πίεση πάνω μου".

Για τον κόουτς Ομπράντοβιτς: "Ο Ομπράντοβιτς είναι ο πιο πετυχημένος κόουτς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένας πραγματικός μύθος. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του. Έχω πολλά να μάθω από αυτόν".

Για τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού: "Οι αντιδράσεις τους είναι λογικές και κατανοητές…"

Για την Εθνική Ελλάδας: "Έπρεπε να έχουμε περάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά. Δεν τα καταφέραμε. Άξιζε περισσότερα αυτή η ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ