EUROLEAGUE

Σλούκας: "Ο πιο δύσκολος μήνας της καριέρας μου"

Σλούκας: "Ο πιο δύσκολος μήνας της καριέρας μου"

Με ένα post του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε ότι ο περασμένος Μάρτιος ήταν ο πιο δύσκολος μήνας της ζωής του λόγω του τραυματισμού του, ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξή του.

Έπειτα από κάτι παραπάνω από ένα μήνα απουσίας από τα παρκέ λόγω εγχείρισης που υποβλήθηκε στο αριστερό γόνατο, ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στην δράση στον χθεσινό (6/4) αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπαρτσελόνα στη νίκη της ομάδας του με 68-65 .

Ο διεθνής γκαρντ πέρασε δύσκολες μέρες, αφού αυτό ήταν το πρώτο χειρουργείο της καριέρας του, ωστόσο κάθε άλλο παρά σκουριασμένος δεν έδειξε, τελειώνοντας τον αγώνα με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Ήταν μία δυνατή στιγμή για τον Σλούκα, ο οποίος με ένα post του στο Instagram φρόντισε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με αυτούς που ακολουθούν στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Με μία φωτογραφία να τον δείχνει να πανηγυρίζει λοιπόν, ο Έλληνας γκαρντ έγραψε στη περιγραφή: " Χθες ήταν το πρώτο μου παιχνίδι έπειτα από τον πιθανότατα πιο δύσκολο μήνα της καριέρας μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξή που μου δώσατε κάθε μέρα. Είμαι ευγνώμων και αισθάνομαι πολύ τυχερός".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ