EUROLEAGUE

Σλούκας: "Ο Ολυμπιακός έχει καλομάθει τον κόσμο του!"

Σλούκας: "Ο Ολυμπιακός έχει καλομάθει τον κόσμο του!"

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, την Εθνική ομάδα και τον πρόωρο αποκλεισμό των "ερυθρόλευκων" στην Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Euroleague με 17 πόντους στη νίκη επί της Ρεάλ και "σφράγισε" το 1-0 της Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά της Euroleague. Στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εμφάνισή του, τον Ολυμπιακό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 26χρονος γκαρντ κλήθηκε, αρχικά, να σχολιάσει τη νίκη επί της Ρεάλ και την προσωπική του απόδοση: "Είναι μια πολύ καλή εμφάνιση μετά από πολλούς τραυματισμούς. Σήμερα (12/4) είχα λίγες ενοχλήσεις, αλλά όπως όλα τα παιδιά τα έδωσα όλα. Εγινε απλά το 1-0, θα τα δώσουμε όλα και στη συνέχεια. Η Ρεάλ είναι πρωταθλήτρια και θα είναι διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πρώτη του σεζόν στη Φενέρμπαχτσε υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Η χρονιά μέχρι τώρα είναι περίεργη. Ως ομάδα πάντως είμαστε σε καλό δρόμο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στην Euroleague, έχουμε κατακτήσει το κύπελλο και πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Από τον Δεκέμβριο είχα κάποιες ενοχλήσεις και συνέχισα να παίζω. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να επιστρέψω και να είμαι μέλος της ομάδας για να επιστρέψουμε στο Final Four. Τώρα είμαι αρκετά καλά".

Παράλληλα στάθηκε στην απουσία του Γιαν Βέσελι: "Είναι πολύ σημαντική μονάδα, αλλά η ομάδα παίζει δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Όλοι δίνουμε το 100% με ό,τι δυνατότητες έχουμε. Το επόμενο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο".

Ο Σλούκας μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι: " Έχω αποφασίσει να μην μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Χρωστάω στον Ολυμπιακό, στη διοίκηση, σε όλους. Τώρα είμαι στη Φενέρμπαχτσε και κάθε μέρα προσπαθώ να δίνω τον 100% για τη Φενέρ, τον προπονητή μου, τη διοίκηση και τον κόσμο".

Ο γκαρντ της Φενέρ σχολίασε τη συνύπαρξή του με τον Ομπράντοβιτς στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης: "Αυτά που λένε για τον Ομπράντοβιτς είναι αδιαμφισβήτητα. Είμαι μικρός να μιλήσω γι' αυτόν. Γι' αυτόν μιλάνε οι τίτλοι. Οι παίκτες τα δίνουν όλοι. Χαίρεσαι τη συνύπαρξη μαζί του. Κατεβάζουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε".

Τέλος αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο Top-16 της Euroleague: " Ο Ολυμπιακός έχει καλομάθει τον κόσμο, εφέτος δεν το κατάφερε, δεν αλλάζει κάτι. είναι τεράστιο κλαμπ. Αυτοί που γνωρίζουν θα βρουν τη λύση αν έκαναν κάπιοιο λάθος. Το καλύτερο θα είναι να πάρουν το πρωτάθλημα".

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να ενισχύσει την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά, δήλωσε: "Η Εθνική ομάδα είναι μεγάλο κεφάλαιο και μεγάλη τιμή. Δεν το σκέφτομαι όμως. Κοιτάω τη Φενέρ και το καλοκαίρι βλέπουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ