EUROLEAGUE

Σλούκας: "Η Φενέρ ήταν η πρώτη μου επιλογή"

Σλούκας: "Η Φενέρ ήταν η πρώτη μου επιλογή"

Στο πλαίσιο της media day της Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Σλούκας ξεκαθάρισε πως η παραμονή του στην ομάδα ήταν η πρώτη του επιλογή. Τι είπε για τη νέα σεζόν και τους στόχους που υπάρχουν.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στην καθιερωμένη media day των ομάδων πριν από την έναρξη της σεζόν. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μίλησε για τα όσα θέλει να πετύχει η ομάδα του νέα χρονιά και παράλληλα σχολίασε τις αποχωρήσεις των Γιούντο και Μπογκντάνοβιτς.

" Η πρώτη επιλογή μου ήταν να μείνω εδώ (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε). Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω σε αυτή την οικογένεια. Πέρυσι κάναμε μια πολύ καλή σεζόν, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και ελπίζω να έχουμε μία αντίστοιχη πορεία και να κατακτήσουμε τίτλους στο φινάλε της χρονιάς", δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε ακόμα: " Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Οι νέοι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες κι έχουν ποιότητα. Φυσικά ο Μπογκντάνοβιτς και ο Γιούντο ήταν ηγετικές μορφές στην ομάδα μας, αλλά και οι νέοι παίκτες είναι εξίσου καλοί παίκτες. Ελπίζω να έχουμε και φέτος πολύ καλά αποτελέσματα όπως πέρυσι. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, επειδή πολλοί παίκτες είναι νέοι στην τακτική μας και στα όσα ζητά να κάνουμε ο προπονητής. Χρειαζόμαστε υπομονή και σκληρή δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ