EUROLEAGUE

Σλούκας: "EuroLeague Hero μου είναι ο Σπανούλης"

Σλούκας: "EuroLeague Hero μου είναι ο Σπανούλης"
EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας κλήθηκε από την EuroLeague να αποκαλύψει ποιος είναι ο παίκτης που έχει αγωνιστεί στην διοργάνωση και ήταν το ήρωάς του, με τον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε να επιλέγει - και να αποθεώνει - τον Βασίλη Σπανούλη.

Εχοντας περάσει μαζί του αρκετά χρόνια παρέα στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος, ο Κώστας Σλούκας έχει βιώσει όσο λίγοι την προσωπικότητα του Βασίλη Σπανούλη. Όταν κλήθηκε λοιπόν να αποκαλύψει στο πλάσιο της στήλης της EuroLeague "My EuroLeague Hero" ποιος είναι ο ήρωάς του, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι αυτός είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

" Αν έπρεπε να διαλέξω έναν, θα διάλεγα τον Σπανούλη, επειδή τον έχω ζήσει για χρόνια και ήμασταν συμπαίκτες για χρόνια στον Ολυμπιακό" δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ, για να συμπληρώσει: " Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν μαζί όλη τη μέρα, ξέρω πώς σκέφτεται και πώς δουλεύει σκληρά. Είναι επαγγελματίας και φυσικά όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει στο παρκέ".

Ακολούθως ο Σλούκας αποθέωσε τον Σπανούλη λέγοντας ότι " έχει κατακτήσει τίτλους της EuroLeague και έχει βρεθεί σε πολλά Final Four. Είναι πάντα ανταγωνιστικός. Είδα πώς δουλεύει και προσπαθώ να δουλέψω όπως αυτός και να κάνω μερικά από αυτά που κάνει στο παρκέ. Φυσικά είναι πιο ταλαντούχος από εμένα και έχει πετύχει περισσότερα από μένα, αλλά προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι και η δική του νοοτροπία, ότι θέλει να βελτιώνεται καθημερινά και προσπαθώ να κάνω το ίδιο κι εγώ. Ελπίζω να έχω μία καριέρα σαν την δική του".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ