EUROLEAGUE

Σλούκας: "Είδωλά μου Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και Σπανούλης"

Σλούκας: "Είδωλά μου Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και Σπανούλης"

Ο Κώστας Σλούκας απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων της Φενέρμπαχτσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο twitter, μιλώντας για τα είδωλά του, τους κολλητούς του στην ομάδα, αλλά και το αγαπημένο του φαγητό!

Ο Κώστας Σλούκας είναι αυτή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Φενέρμπαχτσε , αλλά και ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων. Και ίσως για αυτό να επέλεξε ο Τουρκικός σύλλογος να δώσει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να του υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους μέσω twitter με το hashtag #AskSloukas

Ο Έλληνας γκαρντ λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις. Και μπορεί να μην ήταν όλες εύκολες, αλλά αυτός δεν δίστασε να πει αυτό που σκέφτεται. Μερικές από τις απαντήσεις του που ξεχώρισαν είναι οι εξής:

Ποιός είναι το είδωλό του: "Ο Τζόρνταν, ο Γκάλης, ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης"

Για το αν είναι προληπτικός: "Ναι είμαι πολύ προληπτικός. Κάνω πολλά πράγματα πριν από κάθε παιχνίδι. Θέλω να κάνω τα πάντα την σωστή στιγμή για να ετοιμάσω το μυαλό μου. Κυρίως κάνω διατάσεις και να επιχειρήσω σουτ στο ζέσταμα από θέσεις που ξέρω ότι θα σουτάρω στον αγώνα".

Για το ποιος είναι ο πιο καλός πλακατζής στην ομάδα: Νομίζω ότι είναι ο Μπόμπι Ντίξον. Και ο Γιάν Βέζελι ωστόσο είναι τρομερός, αλλά και ο Πέρο Άντιτς. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και μου αρέσει αυτό"

Ποιος είναι ο κολλητός του στην ομάδα: "Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο με τον οποίο να είμαι κοντά. Έχω καλή σχέση με όλους. Νομίζω πάντως ότι είμαι κοντά με τον Μπογκντάνοβιτς, τον Κάλινιτς, τον Βέζελι, τον Άντιτς και τον Ντίξον".

Για το ποια λέξη τον αντιπροσωπεύει: "Παθιασμένος"

Για το αν υπάρχουν ίδια φαγητά στην ελληνική και την τουρκική κουζίνα: " Έχουμε πολλά ίδια φαγητά. Ο μπακλαβάς είναι ίδιος και είναι εκπληκτικός στην Τουρκία, ενώ μου αρέσει και το Κεμπάπ".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ