EUROLEAGUE

Σλούκας: "Εγώ να γιορτάσω, όχι ο άλλος Κώστας"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας αντιμετωπίζει τον αδελφικό του φίλο Κώστα Παπανικολάου, αλλά το βράδυ της Κυριακής ένας θα κάνει πραγματική γιορτή

Ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, εδώ στην Πόλη, ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Παπανικολάου έχουν μια... δουλειά. Εχουν να σηκώσουν μία κούπα. Μόνο που δεν βρισκόμαστε στο 2012 ή στο 2013, που ήταν στην ίδια πλευρά και πανηγύριζαν μαζί τους τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πλέον είναι αντίπαλοι και ένας από τους δύο το γλεντήσει και ο άλλος θα στεναχωρηθεί. Την μέρα της ονομαστικής του γιορτής.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Σπύρος Καβαλιεράτος

"Ο Κώστας είναι αδελφικός μου φίλος, αλλά εδώ είναι τελικός. Και θέλω να γιορτάσω με την κατάκτηση της EuroLeague", λέει ο Κώστας Σλούκας, που νιώθει παράξενα και το επαναλαμβάνει. "Ο Ολυμπιακός είναι η παλιά μου ομάδα, βρίσκονται εκεί παιδιά με τα οποία αγωνιζόμασταν μαζί. Είναι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στις Εθνικές ομάδες. Αλλά πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα συναισθήματα. Είμαι παίκτης της Φενέρ και θέλω να νικήσουμε".

Τι σημαίνει για την Φενέρμπαχτσε ο τελικός; "Ολη η Τουρκία ζει για την EuroLeague. Είναι εθνική υπόθεση η κατάκτηση του τίτλου, θα είναι η πρώτη EuroLeague στην ιστορία της χώρας. Όλοι θέλουν πολύ τη νίκη και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία. Ο κόσμος της Φενέρ, οι Τούρκοι φίλαθλοι, θέλουν όσο τίποτα άλλο την κούπα, το καταλάβατε νομίζω και απ' όσα έγινα στον ημιτελικό".

Ο Σλούκας αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη και ρωτήθηκε αν πιστεύει πως μπορεί να ακολουθήσει τα βήματά του: "Να μην τα παραλέμε, ο Βασίλης είναι θρύλος για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι παράδειγμα για όλους. Όχι μόνο τους Ελληνες μπασκετμπολίστες, για όλους τους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που ξέρει να οδηγεί μια ομάδα στις επιτυχίες".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ