EUROLEAGUE

Σλούκας: "Δίκαια βρίσκεται ψηλά ο Παναθηναϊκός"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση (audio).

Ο Κώστας Σλούκας βοήθησε σημαντικά τη Φενέρμπαχτσε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods, έχοντας κι αυτός σημαντικό μερίδιο στη νίκη της ελληνικής ομάδας . Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο διεθνής γκαρντ μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστο Μπάλλο. Συγκεκριμένα μίλησε:

Για τον αγώνα: "Ξέραμε από πριν ότι αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε χωρίς άγχος και έχοντας καπαρωμένη τη 2η θέση. Ξέραμε ότι εμείς έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα ότι και να γίνει και αν μπορέσουμε να πάρουμε και τη διαφορά. Σε αρκετά μεγάλο διάστημα παίξαμε καλά. Δεχθήκαμε κάποια καλάθια στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Δεν παίξαμε πολύ καλά εκεί. Είναι όμως σημαντικό ότι πήραμε και τη νίκη και τη διαφορά".

Για το πως βλέπει τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή και δεμένη ομάδα με εξαιρετική άμυνα. Αν τους αφήσεις σε ανοιχτό γήπεδο, θα σε σκοτώσουν. Δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και αν συνεχίσουν έτσι θα προκριθούν σίγουρα με πλεονέκτημα. Ελπίζω εμείς να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να βρεθούμε πιο ψηλά από τον Παναθηναϊκό".

Για το αν η Φενέρμπαχτσε θα καταφέρει να προκριθεί στο Final Four: "Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Θέλουμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Η αλήθεια είναι ότι φέτος αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην έδρα μας. Δεν κερδίζουμε εύκολα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε παίξει ακόμη ένα καλό και εύκολο εντός έδρας παιχνίδι με ρυθμό. Παρόλ΄αυτά είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και βρισκόμαστε ψηλά".

Για το υψηλό επίπεδο απόδοσής του τόσο στους αγώνες με της Εθνικής ομάδας όσο και σε αυτούς της Φενέρμπαχτσε: "Μου αρέσει να παίζω με τον Νικ (Καλάθη) στην Εθνική. Είναι εξαιρετικός παίκτης και δημιουργός. Διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι και κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Όσο περνάει ο καιρός νιώθω και πιο έμπειρος. Στη Φενέρμπαχτσε μετά από τρία χρόνια, η εμπιστοσύνη του προπονητή και της ομάδας με κάνουν να νιώθω πιο ελεύθερα και πιο άνετα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα, επειδή όταν συμβαίνει αυτό, όλοι δικαιωνόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ