EUROLEAGUE

Σλούκας: "Αν ακολουθήσουμε το πλάνο του Ομπράντοβιτς θα κερδίσουμε"

Σλούκας: "Αν ακολουθήσουμε το πλάνο του Ομπράντοβιτς θα κερδίσουμε"
EUROKINISSI

Η EuroLeague παρουσίασε μέσω ενός VIDEO την πορεία της Φενέρμπαχτσε μέχρι το Final Four, με τον Κώστα Σλούκα να δηλώνει κάποια στιγμή ότι όσο οι παίκτες της ομάδας ακούν στις οδηγίες του Ομπράντοβιτς δεν θα έχουν θέμα.

Η Φενέρμπαχτσε ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέσα στην σεζόν από τραυματισμούς. Όπως και έναν χρόνο νωρίτερα ωστόσο ήταν έτοιμη την κατάλληλη στιγμή, καταφέρνοντας να προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου (18-20/5), εκεί όπου έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τα σκήπτρα από την περσινή κατάκτησή του τροπαίου.

Η EuroLeague παρουσίασε μέσω ενός VIDEO τις καλύτερες στιγμές των κατόχων του τροπαίου στον δρόμο για το Final Four, με τους Κώστα Σλούκα, Μπραντ Ουαναμέικερ και Γιαν Βέσελι να εμφανίζονται κάποια στιγμή και να σχολιάζουν όσα έγιναν.

Λίγο πριν το φινάλε του VIDEO μάλιστα ο Σλούκας περιέργραψε μέσα σε μερικές προτάσεις όλη την φιλοσοφία της Φενέρμπαχτσε την οποία έχει χτίσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε σταθεροί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Ο κόουτς πριν από κάθε παιχνίδι μας αναλύει το πλάνο του και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Τον εμπιστευόμαστε επειδή ξέρουμε πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του θα κερδίσουμε. Αν δεν το ακολουθήσουμε θα χάσουμε. Είναι τόσο απλό".

Δείτε το VIDEO της EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ