EUROLEAGUE

"Σκούπισε" τη Νταρουσάφακα και πήγε Τελικούς η Φενέρμπαχτσε

"Σκούπισε" τη Νταρουσάφακα και πήγε Τελικούς η Φενέρμπαχτσε

Στους Τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε, που "σκούπισε" (3-0 νίκες) τη Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αήττητη από τις 31 Μαρτίου, η Φενέρμπαχτσε μοιάζει με ποτάμι που δεν σταματά πουθενά. 64 μέρες με νίκες, 64 μέρες με ωραίο μπάσκετ, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησε για τρίτη σερί φορά της Νταρουσάφακα (90-74) και προκρίθηκε με σκούπα στους Τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από τη σειρά Μπεσίκτας - Εφές (2-0 το σκορ αυτή τη στιγμή).

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε, έστω και με δεμένο αγκώνα, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (19π.), ο Νίκολα Κάλινιτς (13π.), ο Μπόμπι Ντίξον (15π.), ο Τζίτζι Ντατόμε (12π.) κι ο Γιαν Βέσελι (11π.) ήταν οι κορυφαίοι της Πρωταθλήτριας Ευρώπης κι ο Τζέιμς Άντερσον ο πρώτος σκόρερ της Νταρουσάφακα με 21 πόντους.

Η σεζόν της φιλόδοξης ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ ολοκληρώθηκε πρόωρα και πλέον όλα δείχνουν πως τόσο ο έμπειρος προπονητής, όσο και οι Γουαναμέικερ, Κλάιμπερν, Άντερσον, Ζίζιτς θα αποχαιρετήσουν για να βρουν νέες προκλήσεις μιας και η Νταρουσάφακα δεν θα είναι την επόμενη σεζόν μέλος της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ