EUROLEAGUE

Σειρήνες (ξανά) για Μέλι από το ΝΒΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Σειρήνες από το ΝΒΑ ηχούν ξανά στα αυτιά του Νικολό Μέλι, αυτή τη φορά πιο έντονα από ποτέ. Το πρόβλημα της Φενέρμπαχτσε στη front line κι η ανάγκη για δύο μεταγραφές.

Η απώλεια της EuroLeague έφερε απογοήτευση, αλλά και ανάγκη άμεσης ανασύνταξης στη Φενέρμπαχτσε. Με τα playoffs της BSL να ξεκινούν άμεσα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω. Μόνο αυτά που έρχονται, έχουν σημασία πλέον.

Πέραν του αγωνιστικού, υπάρχει ένα ακόμη θέμα, το οποίο ενδεχομένως να απασχολεί ήδη τους διοικούντες τον σύλλογο. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τον προπονητή της ομάδας, παρά τις φήμες περί αποχώρησής του λόγω της γενικότερης μείωσης του προϋπολογισμού για την επόμενη σεζόν (ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης της τουρκικής λίρας), αλλά με τον Νικολό Μέλι.

Ο 27χρονος φόργουορντ, που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό της Stark Arena, δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, πλην όμως η συμφωνία που έχει υπογράψει με τη Φενέρμπαχτσε προβλέπει τη δυνατότητα αποχώρησης σε περίπτωση που βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Το "NBA out" που υπάρχει στο συμβόλαιό του αρκεί για να τον πάρει από την Ulker Sports Arena.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι πιθανότητες μετακόμισής του στο ΝΒΑ έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, με τους Brooklyn Nets να είναι η ομάδα που έχει ήδη φροντίσει να "γεμίσει" τον φάκελο του παίκτη με στοιχεία. Πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν δεν μπορεί να γίνει κίνηση πάντως, παρά να διερευνηθεί το τοπίο για τον παίκτη. Κι αν το περσινό καλοκαίρι, ο Νικολό Μέλι παρουσιάστηκε αναποφάσιστος αναφορικά με το "ναι" στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, φέτος δείχνει πιο έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ταυτόχρονα, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Τζέισον Τόμπσον στην Κωνσταντινούπολη. Πέραν του ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, η γενικότερη παρουσία του δεν βοήθησε την τουρκική ομάδα. Σε τέτοιο βαθμό που έπαιξε όλα κι όλα τέσσερα λεπτά στον τελικό της EuroLeague, δείγμα του γεγονότος πως δεν κατάφερε επ' ουδενί να "μπει στα παπούτσια" του Έκπε Ούντο.

Είναι αρκετά πιθανό λοιπόν, το καλοκαίρι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βγει στην αγορά για δύο ψηλούς. Όχι... ρολίστες, αλλά πρωταγωνιστές. Κι εδώ έρχονται τα τουρκικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Κρις Σίνγκλετον. Το ένα φέρνει τα άλλο, η ανάγκη προκαλεί τη ζήτηση.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ