EUROLEAGUE

Ρεκόρ καριέρας στο ΟΑΚΑ ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την πιο παραγωγική του βραδιά έζησε στο Game 1 της σειράς με τον Παναθηναϊκό ο κορυφαίος παίκτης της Φενέρμπαχτσε, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Η φετινή του σεζόν είναι εκπληκτική. Τουλάχιστον όσο έχει μείνει υγιής, διότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. Στα 24 του ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς παίζει σπουδαίο μπάσκετ και στο Game 1 της σειράς με τον Παναθηναϊκό , έκανε ένα... χορταστικό ρεκόρ καριέρας.

Ο νεαρός Σέρβος (που λέγεται ότι δέχεται τρομερή πίεση από τους Sacramento Kings για να μετακομίσει στο ΝΒΑ), έγραψε 35 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης για να συνδυάσει τον 104ο αγώνα του στη EuroLeague με ρεκόρ καριέρας. Έπαιξε στα 34 από τα 40 λεπτά και δεν φοβήθηκε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Σκόραρε 23 πόντους με 4/6 δίποντα και 5/6 τρίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα (επίσης ρεκόρ καριέρας), όλα στο πρώτο τρίλεπτο της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Η μέχρι σήμερα καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 32 μονάδες που είχε γράψει το κοντέρ του στις 20 Μαρτίου του 2015, στον εντός έδρας αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο (98-77).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ