EUROLEAGUE

Πρώτος στόχος της Φενέρμπαχτσε ο Γουίλμπεκιν

Πρώτος στόχος της Φενέρμπαχτσε ο Γουίλμπεκιν
FACEBOOK/DARUSSAFAKA BASKETBOL

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν έκανε τρομερή χρονιά με τη Νταρουσάφακα στο EuroCup (19.7 πόντοι), πρόσφατα πήρε τουρκικό διαβατήριο και η Φενέρμπαχτσε τον θέλει για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Νταρουσάφακα φέτος στο EuroCup. Ο Ντέιβιντ Μπλατ του έδωσε ρόλο ηγέτη κι εκείνος ανταποκρίθηκε ιδανικά. Συνολικά -σε 18 συμμετοχές- μέτρησε 19.7 πόντους, 42.8% στα τρίποντα και 4.8 ασίστ σε 31:52 λεπτά κατά μέσο όρο. Στη σειρά των τελικών με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ήταν πραγματικά ασταμάτητος, με 26 πόντους κατά μέσο όρο στα δύο ματς και 10/21 τρίποντα!

Οι εμφανίσεις του Γουίλμπεκιν (γενν. το 1993, ύψος 1.88 μέτρα) έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και μία εξ αυτών είναι η Φενέρμπαχτσε. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Αμερικανός άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την επόμενη χρονιά. Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο παίκτης έχει πλέον τουρκικό διαβατήριο, επομένως δεν θα πιάνει θέση ξένου στη Super Ligi.

Προφανώς, αυτό που θέλει ο Ομπράντοβιτς είναι να αντικαταστήσει τον Ντίξον με τον Γουίλμπεκιν. Ο Μπόμπι Ντίξον έχει κι αυτός τουρκικό διαβατήριο, πλέον, όμως, έχει "πατήσει" τα 35 και η φετινή του απόδοση (6.2 πόντοι μ.ο. στη EuroLeague) δείχνει πως δεν έχει πολλά να δώσει ακόμα στη Φενέρ...

Photo Credits: Facebook/Darüşşafaka Basketbol

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ