EUROLEAGUE

Ο Ντίξον πάει στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντίξον πάει στη Φενέρμπαχτσε

Με δυναμικό τρόπο φαίνεται πως θα μπει στο μεταγραφικό παζάρι η Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη αποκάλυψη της TBL, Μπόμπι Ντίξον. Διαβάστε πως έχουν τα πράγματα για την θέση "1"

Η Καρσίγιακα έκανε την μεγάλη έκπληξη στο τουρκικό πρωτάθλημα καταφέρνοντας να στεφθεί πρωταθλήτρια και πολλοί από τους παίκτες της έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο. Ένας από τους... βασικούς υπεύθυνους για αυτή την ξέφρενη πορεία της ομάδας από τη Σμύρνη ήταν και ο Μπόμπι Ντίξον που ήδη... πρόλαβε και τράβηξε πάνω του τα μεταγραφικά βλέμματα .

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος γεννήθηκε... σε σκάλες και πριν ενηλικιωθεί μπήκε στη φυλακή για πώληση ναρκωτικών, που πρόσφατα πήρε τούρκικο διαβατήριο προκειμένου να αγωνιστεί στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ με την φανέλα της εθνικής Τουρκίας, όλα δείχνουν πως θα παίζει υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπόμπι Ντίξον - ή Αλί Μοχάμεντ όπως λέγεται μετά την παραλαβή του νέου του διαβατηρίου - έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε που μετά την απομάκρυνση του Άντριου Γκάουντλακ ήταν σε αναζήτηση πόιντ γκαρντ που να έχει έφεση στο σκοράρισμα. Ο 32χρονος που εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς (πριν μια ημέρα είπε πως "ο "Ζοτς" δεν μου μιλάει, αλλά κάνουμε δουλειές μαζί" ) είχε φέτος κατά μέσο όρο 17.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ κι αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη θέση του πλέι μέικερ όλα δείχνουν ότι υπάρχει και πάλι αλλαγή προτεραιοτήτων, με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της λίστας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα κερδίζει και πάλι τον Αντουάν Ντιό της Στρασμπούρ, καθώς στην Φενέρμπαχτσε θεωρούν ότι θα ταιριάξει καλύτερα με το... νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Μπόμπι Ντίξον.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ