EUROLEAGUE

"Περίπατος" για Φενέρμπαχτσε πριν από τα back to back στην EuroLeague

"Περίπατος" για Φενέρμπαχτσε πριν από τα back to back στην EuroLeague

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς απείχε, αλλά η Φενέρμπαχτσε δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Μπουγιουκτσεμεκτσέ (89-68) για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Σλούκας παραμένει στην Αθήνα, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αντιμετωπίζει εσχάτως πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά η Φενέρμπαχτσε δεν σταματάει πουθενά. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρασε ένα ξεκούραστο απόγευμα απέναντι στην Μπουγιουκτσεμεκτσέ (89-68), δείχνοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ την Πέμπτη (16/3).

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού, περιορίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες κάθε φιλοδοξία νίκης των φιλοξενούμενων. Κι από τη στιγμή που είχαν 11/21 τρίποντα (52.3%), ήταν αδύνατο να απειληθούν στην πορεία του σαρανταλέπτου. Έχοντας μάλιστα τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, μπόρεσαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων εν όψει των back to back αναμετρήσεων που ακολουθούν στην EuroLeague.

Οι Μελίχ Μαχμούτογλου (15π.), Άντονι Μπένετ (10π.), Τζέιμς Νάναλι (18π.) και Γιαν Βέσελι (17π.) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν επιθετικά για τη Φενέρμπαχτσε, που με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης στο τουρκικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι Τζαμάρ Τζόνσον (17π., 6ασ.) και Έρικ Μπάκνερ (14π., 7ριμπ.) ήταν οι καλύτεροι των φιλοξενούμενων, δίχως όμως να αποτρέψουν το μοιραίο.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ