EUROLEAGUE

Ούντο: "Ο Ομπράντοβιτς είναι τρελός"

Ούντο: "Ο Ομπράντοβιτς είναι τρελός"

Ο Έκπε Ούντο μίλησε για την συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπουρούση που θα αντιμετωπίσει στον τελικό και τόνισε πως ολόκληρη η Τουρκία θα υποστηρίζει την Φενέρμπαχτσε ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague μίλησε ο Αμερικανός σέντερ της Φενέρμπαχτσε, Έκπε Ούντο. Αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως έχουν μία σχέση αγάπης-μίσους, στάθηκε στην παρουσία του Γιάννη Μπουρούση, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει και επεσήμανε πως ολόκληρο το τουρκικό έθνος θα υποστηρίξει στο Final Four την ομάδα του.

Για την συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Ξέρεις, είναι τρελός όπως λένε! Έχουμε μία σχέση αγάπης-μίσους με τον κόουτς. Μισούμε όλη τη σκληρή δουλειά στην οποία μας υποχρεώνει, αλλά λατρεύουμε την επιτυχία και την ελευθερία που μας δίνει. Θέλει από μένα απλά να είμαι επιθετικός και να ακολουθώ το πλάνο του. Έχουμε επιτυχία. Ξέρω πως για χρόνια ακολουθεί το πλάνο του και για αυτό είναι από τους πιο πετυχημένους που έχουν ποτέ προπονήσει στο μπάσκετ".

Για την Λαμποράλ Κούτσα που θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό: " Όλοι όσοι βρίσκονται στο Final Four αξίζουν. Χρειαστήκαμε μία ολόκληρη σεζόν για να φτάσουμε ως εδώ. Δεν θα εστιάσουμε μόνο στους αντιπάλους μας αλλά και στους εαυτούς μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Ξέρω ότι παίζουν σκληρά. Γνωρίζω τον Ντάριους Άνταμς, ενώ ξέρω πως ο ψηλός τους παίκτης (Μπουρούσης) σουτάρει κι από μακριά. Νομίζω πως κανείς δεν πόνταρε στην αρχή της σεζόν πως θα βρίσκονται εδώ. Πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι και να τους ανταγωνιστούμε".

Για την παρουσία του Γιάννη Μπουρούση: " Είδα κάποια παιχνίδια του. Είναι ταλαντούχος χαμηλά και μακριά από το καλάθι. Σουτάρει με 48%, άρα τα πάει πραγματικά καλά. Θα βγω στο γήπεδο να τον ανταγωνιστώ και στο τέλος της ημέρας θα δούμε ποιος θα επικρατήσει".

Για το ενδεχόμενο να κατακτήσει την Euroleague: " Θα σήμαινε πολλά για μένα. Είναι το δεύτερο καλύτερο τρόπαιο μετά από εκείνο στο ΝΒΑ. Θα είναι, επίσης, ο πρώτος της Φενέρ και οποιασδήποτε τουρκικής ομάδας. Όλη η Τουρκία μας στηρίζει. Είναι μεγαλύτερο από εμάς αυτή τη στιγμή. Με όλα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία, αυτή θα είναι μία καλή ευκαιρία να μοιράσουμε χαμόγελα και να τους πούμε πως υπάρχει ελπίδα για όλα αν δουλεύουμε όλοι μαζί".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ