EUROLEAGUE

Ούντο: "'Έβαλα τα κλάματα στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση της EuroLeague, ο Έκπε Ούντο έγραψε ένα συγκινητικό blog, για τις στιγμές που έζησε εκτός παρκέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχουμε συνηθίσει σε τόσο ευαίσθητη μορφή, το κάθε άλλο. Πρόκειται για έναν παίκτη που τρομάζει με το παρουσιαστικό του και την επίδραση που έχει στο αμυντικό παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε. Ο Έκπε Ούντο παρουσίασε την άλλη όψη του εαυτού του, μέσα από ένα συγκινητικό blog που έγραψε στο EuroAngle για όσα έζησε μακριά από τα παρκέ, στην τουρκική ομάδα.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη για διαχείριση των καταστάσεων ενόσω βρίσκεται πολύ μακριά από την οικογένειά του, την ένταση των αγώνων και των οπαδών, αλλά και το κλάμα του μόλις μπήκε στο ξενοδοχείο της ομάδας, μετά την κατάκτηση της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Ο πόνος, το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα. Το πρωινό ξύπνημα για το ταξίδι από πόκη σε πόλη. Άξιζαν όλα αυτά; Να αφήνεις την οικογένειά σου για δέκα μήνες για να μπορέσεις να βγάλεις χρήματα για να ζήσεις. Άξιζε όλο αυτό; Οι νίκε και -ακόμη περισσότερο- οι ήττες στη διάρκεια της σεζόν. Η εσωτερική πάλη, οι τσακωμοί, η ησυχία. Καμία προσωπική ζωή και σχέσεις. Καμία ιδιωτικότητα. Να χάνεις πολλούς φίλους σου, ανίψια και άλλα τέτοια. Να ξοδεύεις χιλιάδες δολάρια για τα γενέθλιά σου, για να μοιραστείς την στιγμή. Να δοκιμάζεται η πίστη σου.

Μετά από έναν τελικό, οι πανηγυρισμοί και όλες οι επαφές με τους δημοσιογράφους, μπήκα στο ξενοδοχείο και χαλάρωσα. Έπιασα ένα μπουκάλι νερό, έκατσα στο κρεβάτι και έβαλα τα κλάματα γιατί άξιζαν όλα αυτά!

Μην σταματήσεις να πανηγυρίζεις και να φωνάζεις σε όλους ποια ομάδα εκπροσωπείς. Ποιος πίστευε ότι το μπάσκετ θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο στην Τουρκία και την Ευρώπη; Η EuroLeague και η Turkish Airlines κατάφεραν να κρατήσουν την υπόσχεσή τους και να προσφέρουν ένα υπέροχο διήμερο, γεμάτο δραστηριότητες και αξιομνημόνευτα παιχνίδια

Στους χιλιάδες και πιθανότατα εκατομμύρια φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν από όλο τον πλανήτη: σας ευχαριστώ!

Ακόμη ακόμη τα τραγούδια και τους πανηγυρισμούς από το διήμερο. Ποτέ δεν είχα ξαναζήσει τέτοιας μορφής ένταση. Σας ευχαριστώ που τη φέρνετε σε κάθε παιχνίδι. Η αγάπη για όλους εσάς δεν μπορεί να μετρηθεί.

Ποτέ μην παρατάτε τα όνειρά σας. Συνεχίστε να χαμογελάτε. Ειρήνη".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ