EUROLEAGUE

Ούντο: "Δεν έχω πρόταση από το ΝΒΑ, στο μυαλό μου η Φενέρμπαχτσε"

Ούντο: "Δεν έχω πρόταση από το ΝΒΑ, στο μυαλό μου η Φενέρμπαχτσε"

Ο Έκπε Ούντο είναι ο κορυφαίος σέντερ της EuroLeague και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας πως δεν έχει πρόταση από το ΝΒΑ, επισημαίνοντας πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Φενέρμπαχτσε.

Ο Έκπε Ούντο, βάσει του συστήματος αξιολόγησης, είναι ο 3ος καλύτερος παίκτης της EuroLeague, αλλά και ο κορυφαίος σέντερ της διοργάνωσης, έχοντας μέσο όρο 12.3 πόντους (59.4% δίποντα), 7.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 2.3 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Ο Αμερικανός σέντερ της Φενέρμπαχτσε, με καταγωγή από την Νιγηρία, αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στην Φενέρμπαχτσε και πρόσφατα ρωτήθηκε για το μέλλον του. Δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το αν κάνει σκέψεις να επιστρέψει στο ΝΒΑ, καθώς το 2012-2014 αγωνίστηκε στους Μπακς και την σεζόν 2014-15 στους Κλίπερς.

Ο Έκπε Ούντο, στην απάντηση του, ήταν ξεκάθαρος: "Αν μείνω στην Ευρώπη, η θέση μου είναι στη Φενέρμπαχτσε. Δεν απέρριψα καμία πρόταση από το ΝΒΑ. Δεν δέχτηκα κάποια πρόταση. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Συνεχίζω να δουλεύω. Αν συμβεί, έχει καλώς. Αν όχι, δεν θα μείνω... άυπνος".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ