EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Χάσαμε τον αγώνα λόγω των αποφάσεων των διαιτητών"

Ομπράντοβιτς: "Χάσαμε τον αγώνα λόγω των αποφάσεων των διαιτητών"

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρήκε δικαιολογία για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό στις αποφάσεις των διαιτητών, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε λόγω των αποφάσεων των ρέφερι.

Στην συνέντευξη Τύπου ο Ζέλίμιρ Ομπράντοβιτς δεν παραδέχτηκε την δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού στην παράταση και όντας έξαλλος στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε έχασε το παιχνίδι λόγω των αποφάσεων των διαιτητών.

"Δεν ήταν δίκαιοι απέναντι μας", σχολίασε μεταξύ άλλων για τους ρέφερι, δήλωση του η οποία ενδεχομένως έχει να κάνει και με το επόμενο ματς των πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα.

Ο Σέρβος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, σχολίασε τα εξής: "Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως τελικά συνέβη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα λάθη. Κάναμε 10 λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως μείναμε ενωμένοι, επιστρέψαμε και στείλαμε τον αγώνα στην παράταση".

Ακολούθως αναφέρθηκε στους διαιτητές λέγοντας πως: "Ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις των διαιτητών! Δεν ήταν δίκαιοι απέναντί μας. Έγιναν τόσα ξεκάθαρα φάουλ που δεν δόθηκαν... Χάσαμε τον αγώνα λόγω των αποφάσεων των διαιτητών! Σε κάθε περίπτωση, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ