EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Στο Βερολίνο με τεράστιο κίνητρο"

Ομπράντοβιτς: "Στο Βερολίνο με τεράστιο κίνητρο"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς διεκδικεί το ένατο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην τεράστια καριέρα του ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο έχοντας τεράστιο κίνητρο.

Η Φενέρμπαχτσε διευθέτησε την υποχρέωση με την Ουσάκ Σπορτίφ για την 30ή αγωνιστική στην Τουρκία και πλέον στρέφεται στον ημιτελικό του Final Four με τη Λαμποράλ Κούτσα, στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στην τελική φάση της διοργάνωσης μετά την περσινή παρουσία της στη Μαδρίτη.

Στο μεταξύ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της Φενέρ στο Final Four και εξήγησε ότι άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν επίγνωση για το τι θα συναντήσουν στην Mercedes-Benz Arena: "Προχωράμε βήμα-βήμα σε ό,τι αφορά το Βερολίνο και την παρουσία μας στο Final Four. Από τη Δευτέρα, λοιπόν, ξεκινάμε φουλ προετοιμασία! Οι παίκτες μου πρέπει να ξεκουραστούν λίγο. Έχουμε επίγνωση του τι θα συναντήσουμε εκεί. Πάμε στο Βερολίνο έχοντας τεράστιο κίνητρο!".

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας εξήγησε ότι η Λαμποράλ Κούτσα είναι πολύ καλή ομάδα και υπενθύμισε ότι οι ομάδες του Final Four έχουν από 25% πιθανότητες να κερδίσουν τον τίτλο και τίποτα περισσότερο: "Κάνουμε πολύ καλή χρονιά ωστόσο ο ημιτελικός και ο τελικός του Final Four είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Οι πιθανότητες όλων στο Final Four είναι 25%. Ένα ματς - μια ευκαιρία. Η Λαμποράλ Κούτσα είναι καλή ομάδα, τα πάει καλά μέχρι στιγμής".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ