EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Όσο πιο γρήγορα ξεχάσουμε τα περσινά, τόσο καλύτερα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε μετά την ήττα από τη Μάλαγα πως οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν την περσινή πετυχημένη σεζόν και να δουλέψουν σκληρά, διαφορετικά η Φενέρμπαχτσε θα έχει πρόβλημα.

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την ήττα με 68-67 από τη Μάλαγα στην πρεμιέρα της EuroLeague και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες του από νωρίς, προκειμένου να τους προσγειώσει: Άλλο τι έγινε πέρυσι, άλλο τι θα γίνει φέτος.

Μιλώντας στους εκπροσώπους μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε - την πρώτη ήττα έπειτα της ομάδας έπειτα από 5 1/2 μήνες ! - δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος: " όσο πιο γρήγορα ξεχάσουμε αυτά που ζήσαμε πέρυσι, τόσο το καλύτερο για εμάς. Είμαστε μία νέα ομάδα. Όλοι θα παίζουν μαζί μας έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο. Πρέπει να δυναμώσουμε".

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης έστειλε ένα ακόμα μήνυμα προς τους παίκτες του: " Έχουμε μεγάλο βάθος ως ομάδα. Οι παίκτες έχουν πλέον την ευθύνη. Όλοι ξέρουν πόσο θα παίζουν. Η λύση είναι απλή: Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα και πιο σκληρά".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ