EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ο στόχος είναι πάντα το Final Four"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε στη Media Day της Φενέρμπαχτσε ότι ο στόχος είναι πάντα το Final Four στην EuroLeague, ενώ τόνισε ότι φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν συνηθίζει να μιλάει με.. αινίγματα. Και δεν άλλαξε την λογική του ούτε αυτή τη φορά στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Media Day της Φενέρμπαχτσε, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θέλει να πάει στο Final Four και φέτος.

" O στόχος μας είναι πάντα το Final Four. Η ομάδα θα είναι έτοιμη να παλέψει με όλους και θα παλεύουμε σε όποιο γήπεδο και αν βρεθούμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς, για να συμπληρώσει πάντως στην συνέχεια ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο για την ομάδα του να κατακτήσει ξανά την κορυφή της Ευρώπης: " Θα είναι μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις η φετινή. Όλοι ξέρουμε ότι η EuroLeague είναι μία απαιτητική διοργάνωση. Και φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για εμάς, επειδή είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι θα έχουν έξτρα κίνητρο όταν παίζουν απέναντί μας".

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στο τέλος και στα νέα αποκτήματα της ομάδας, αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία έγινε μετ' εμποδίων λόγω της παρουσίας πολλών διεθνών στο ρόστερ: " Μας έλειπαν 6 παίκτες όταν πήγαμε στο Ζαντάρ για να πάρουμε μέρος σε τουρνουά, στο οποίο παίξαμε έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση. Εκεί δώσαμε 6 αγώνες σε 6 ημέρες, αλλά η ομάδα συμπεριφέρθηκε σωστά. Όλοι οι παίκτες έχουν την σωστή νοοτροπία. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε καλές κινήσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ