EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Να δείξουμε ποιοι είμαστε"

Ομπράντοβιτς: "Να δείξουμε ποιοι είμαστε"

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods (19/1, 19:30) με στόχο να εδραιωθεί στην πέμπτη θέση της κατάταξης της EuroLeague, κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε γι αυτά που θέλει να δει στο παρκέ της Ulker Sports Arena.

Μετά την ήττα στο Βελιγράδι, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Ειδικά σε εντός έδρας αγώνα. Η τουρκική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19/1, 19:30) με στόχο να τον κερδίσει για να εδραιωθεί στην πέμπτη θέση της κατάταξης, κι όπως εξήγησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αυτός ο αγώνας αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου οι παίκτες του να αποδείξουν ποιοι είναι.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είμαστε σε μια κατάσταση, όπου κάθε παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο, ειδικά εντός έδρας. Παίζουμε με μια ομάδα που έρχεται εδώ με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου", εξήγησε και πρόσθεσε πως " είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε με χαρακτήρα και να δείξουμε σε όλους ποια είναι η Φενέρ. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν".

Από μέρους του, ο Μπόμπι Ντίξον εξήγησε ότι " είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στο ελληνικό κύπελλο και θα έρθουν με μεγάλη ενέργεια. Ετσι πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ