EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Μίλησα προσωπικά με Άντιτς και Σλούκα"

Ομπράντοβιτς: "Μίλησα προσωπικά με Άντιτς και Σλούκα"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο κανάλι της Euroleague στο Youtube σχολιάζοντας τη μεταγραφική ενίσχυση της Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον μεγαλύτερο στόχο που υπάρχει φέτος -και δεν είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσε προχώρησε για ένα ακόμη καλοκαίρι σε ριζική αναμόρφωση του έμψυχου δυναμικού της, αλλάζοντας εν πολλοίς την εικόνα της σε σχέση με την ομάδα που έφτασε μέχρι το Final Four της Μαδρίτης. Οι πολλές αλλαγές σε συνδυασμό με την παρουσία αρκετών διεθνών παικτών στο ρόστερ όμως, δεν επέτρεψε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δουλέψει στον βαθμό που ήθελε στην περίοδο της προετοιμασίας.

Βέβαια αυτό είναι κάτι το οποίο έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια: " Αλλάξαμε αρκετά την ομάδα, έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Πήραμε παιδιά που πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι έλειπαν οκτώ παίκτες στο Eurobasket. Πήραμε τον Έκπε Ούντοχ και να τον εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Επομένως το θέμα είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να καταλάβουμε τι έχουμε στα χέρια μας", δήλωσε αρχικά ο "Ζοτς" μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Euroleague στο Youtube, πριν αναφερθεί στο "ψηστήρι" των Πέρο Άντιτς και Κώστα Σλούκα:

" Είναι πολύ καλοί παίκτες. Μίλησα προσωπικά μαζί τους, με τον Πέρο τα είπαμε για δέκα λεπτά στο Βελιγράδι. Μου είπε ότι θέλει να φύγει από το ΝΒΑ, κι εγώ του απάντησα πως η Φενέρμπαχτσε είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον. Ο Κώστας είναι πολύ ποιοτική επιλογή. Ήταν σημαντικό να έρθει στην ομάδα και να κάνει το επόμενο βήμα στην σπουδαία καριέρα του. Είναι μείζονος σημασίας να παίρνεις παίκτες που ξέρουν πως είναι να παίζεις και να κερδίζεις τελικούς. Είναι μεγάλη βοήθεια για την υπόλοιπη ομάδα".

Όταν ρωτήθηκε για τους πρωτάρηδες στη Φενέρμπαχτσε, αρκέστηκε να πει πως " είναι λιγότερο από ένα μήνα μαζί μας, οπότε χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν τι χρειαζόμαστε, πως είναι να παίζεις για τη Φενέρμπαχτσε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτούς. Θα μπορούσαν να είναι σε μια ομάδα του ΝΒΑ, όπου θα ήταν δευτερευούσης σημασίας ο ρόλος τους, ενώ στη Φενέρμπαχτσε θα μπορούν να νιώθουν σημαντικοί".

Όσο για τον όμιλο στον οποίο θα βρίσκεται φέτος η τουρκική ομάδα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στη δυναμική των ομάδων που θεωρητικά βρίσκονται ένα επίπεδο πιο κάτω αφού " έχουμε την Μπάγερν Μονάχου, τη Στρασμπούρ και τον Ερυθρό Αστέρα, ομάδες που έχουν δύσκολες έδρες. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα και το ξέρουμε. Είμαι περήφανος που είμαι σε μια ομάδα που έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο", όπως ανέφερε, πριν καταλήξει αποκαλύπτοντας τον βασικότερο στόχο που έχει για φέτος η Φενέρμπαχτσε: " Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να το ευχαριστιόμαστε. Μέχρι τότε έχουμε δρόμο, οπότε θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ