EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Η Ζάλγκιρις ήταν αμείλικτη"

Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gestures during the Final Four Euroleague semifinal basketball match against Zalgiris in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gestures during the Final Four Euroleague semifinal basketball match against Zalgiris in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Πρώτα τον κέρδισε και στη συνέχεια τον αποθέωσε! Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς νίκησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στην συνέντευξη Τύπου έβγαλε το καπέλο στη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Περισσότερο την Ζάλγκιρις αποθέωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, παρά την ομάδα του που πήρε την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague κερδίζοντας με 76-67 στον πρώτο ημιτελικό του Final Four που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

" Ήταν ένα σκληρό ματς, το ξέραμε ότι θα είναι. Η Ζάλγκιρις παίζει επιθετικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να διατηρήσουμε την άμυνά μας στο καλύτερο επίπεδο και το καταφέραμε, όμως η Ζάλγκιρις ήταν αμείλικτη, επέστρεψε τρεις φορές όπως περιμέναμε. Πάντα βρίσκουν τρόπους για να επιστρέψουν, αυτό κάνουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα του coach Γιασικεβίτσιους παίζει εξαιρετικά φέτος και το ίδιο συνέβη και απόψε" υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια ατάκα για τον MVP της αναμέτρησης, Μπόμπι Ντίξον: " Δεν μου προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση του, άλλωστε τον εμπιστεύομαι".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ