EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Γι αυτό πήρα τον Κάλινιτς"

Ομπράντοβιτς: "Γι αυτό πήρα τον Κάλινιτς"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε τους λόγους που επέμεινε στη μεταγραφή του Νίκολα Κάλινιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Τι σχολίασε για την τελική συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους".

Ένα μήνα περίπου κράτησε η προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε να αποκτήσει τον Νίκολα Κάλινιτς. Η τουρκική ομάδα έκανε επανειλημμένως προσπάθειες για τη μεταγραφή του 24χρονου φόργουορντ, χρειάστηκε όμως να περιμένει αρκετά και να δώσει 1.000.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για να υλοποιήσει την επιθυμία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Γι αυτή τη σφοδρή επιθυμία να τον έχει κοντά του τη νέα χρονιά μίλησε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Τι είπε; " Ο Κάλινιτς είναι ο τύπος του παίκτη που μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού", για να εξηγήσει πως " δεν έχει σημασία το ποσό που δαπανάται κάθε φορά για έναν παίκτη, όσο το τι μπορεί να δώσει αυτός με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του. Θα έλεγα πως αγαπώ τέτοιου είδους παίκτες".

Ενώ πρόσθεσε πως " νομίζω πως όλες οι πλευρές θα βγουν κερδισμένες από αυτή τη συνεργασία. Θα βοηθηθεί και φυσικά θα βοηθήσει κι εμάς", πριν καταλήξει μιλώντας για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας: " Νομίζω πως όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες. Αυτό σημαίνει πως έγινε σωστά η δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ