EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι"

Ομπράντοβιτς: "Έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι"

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στάθηκε στο κακό τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του, αλλά και στο στυλ μπάσκετ που έπαιξε η Φενέρμπαχτσε στο τέλος, καταφέρνοντας να γυρίσει το ματς.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει παράπονα για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στην 3η περίοδο, αναφέρθηκε στο πως η ομάδα του κατάφερε να γυρίσει το ματς και στάθηκε στο γεγονός πως το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε γέμισε από τους φιλάθλους της.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως: "Το γεγονός πως το γήπεδο ήταν γεμάτο και είχε γίνει soldout, ήταν κάτι φοβερό για εμάς. Το είπα και στους παίκτες μου. Οι άνθρωποι μας, μας εμπιστεύονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό τους είπα και ζήτησα να δώσουν το 100% για όλους. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν γρήγορος ο ρυθμός, πήγε ψηλά το σκορ. Στη δεύτερη περίοδο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και λόγω αυτής, καταφέραμε και πήραμε τη διαφορά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, δεν παίξαμε σωστά. Δεν είχαμε συγκέντρωση, σκόραραν πολλούς και εύκολους πόντους και φαινόταν σαν να μην θέλουμε να παίξουμε άμυνα. Έτσι, σκόραραν εύκολα, βρήκαν ψυχολογία και σκόραραν και πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων τους. Στην τελευταία περίοδο παίξαμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με άλλο σκεπτικό, με άλλη ενέργεια και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ