EUROLEAGUE

Ο Βέσελι "βάζει τα γυαλιά" στον Φαν Πέρσι

Ο Βέσελι "βάζει τα γυαλιά" στον Φαν Πέρσι

Αν ο Ντικ Άντβοκατ ψάχνει για έναν ακόμη επιθετικό για τη Φενέρμπαχτσε, μπορεί να... αποταθεί στον Γιαν Βέσελι! Ο σέντερ της ομάδας μπάσκετ του τουρκικού συλλόγου έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά. Ποιος έβγαλε τη σέντρα; Ο Πέρο Άντιτς.

Ο Γιαν Βέσελι ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague την περσινή αγωνιστική περίοδο, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή αγωνιστική του εξέλιξη. Γι αυτόν τον λόγο, η Φενέρμπαχτσε φρόντισε να τον "δέσει" για δύο ακόμη χρόνια, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αισθάνεται... ήσυχος σε ό,τι αφορά τη θέση του σέντερ.

Όπως φαίνεται πάντως, υπάρχει κι άλλος προπονητής στη Φενέρμπαχτσε που θα μπορούσε να χαρεί από αυτή την εξέλιξη. Ποιος; Ο Ντικ Άντβοκατ που κοουτσάρει την ποδοσφαιρική ομάδα του τουρκικού συλλόγου. Ο λόγος αφορά στις ποδοσφαιρικές και... εκτελεστικές ικανότητες του 26χρονου παίκτη, ο οποίος σε στιγμές χαλάρωσης από τη σκληρή προετοιμασία υπό τις οδηγίες του "Ζοτς" βρήκε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο με τους συμπαίκτες του.

Κάπως έτσι, ο Πέρο Άντιτς πήρε φόρα, έβγαλε τη σέντρα κι ο Γιαν Βέσελι σκόραρε στο τέρμα με καρφωτή κεφαλιά που θα ζήλευε κι ο Φαν Πέρσι!

Δεν μας πιστεύετε; Ορίστε οι αποδείξεις!

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ