EUROLEAGUE

Ο Βέσελι κάνει "mykonosing" πριν "κρεμαστεί"

Ο Βέσελι κάνει "mykonosing" πριν "κρεμαστεί"

Στη Μύκονο περνάει το πρώτο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο Γιαν Βέσελι, λίγες ημέρες πριν παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία μέσα σε ένα μήνα κατέκτησε τόσο την Turkish Airlines EuroLeague όσο και την TBL. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε αήττητη στον τελευταίο ενάμιση μήνα της σεζόν, για να φτάσει σε δύο ακόμη... κορυφές, σε Ευρώπη και Τουρκία.

Μετά λοιπόν από μία χρονιά που είχε 70+ αγώνες, ο Γιαν Βέσελι προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες του. Την ίδια ώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί, σε περίπου ένα μήνα, απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες των διακοπών του, μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του, στη Μύκονο. Έχοντας αφήσει προσωρινά πίσω του την Κωνσταντινούπολη, ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε επισκέφτηκε το "νησί των ανέμων", αποκαλύπτοντας ο ίδιος τον ταξιδιωτικό προορισμό του μέσω του Instagram.

"Mykonosing" έβαλε για λεζάντα στη μία από τις δύο φωτογραφίες που έχει "ανεβάσει" στον προσωπικό του λογαριασμό, με τη δεύτερη να αφορά στο "δικό μου είδος διακοπών", από ένα εστιατόριο της Μυκόνου.

Mykonosing

A post shared by Jan Vesely (@24janvesely) on



My kind of holiday

A post shared by Jan Vesely (@24janvesely) on

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ