EUROLEAGUE

Ο Τζέισον Τόμπσον είναι έτοιμος για "αίμα, ιδρώτα και δάκρυα"!

Ο Τζέισον Τόμπσον είναι έτοιμος για "αίμα, ιδρώτα και δάκρυα"!
FACEBOOK/FENERBAHCE DOGUS

Έτοιμος να δώσει το 100% για να οδηγήσει ξανά τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της Ευρώπης δήλωσε ο Τζέισον Τόμπσον. Τι είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Αμερικανό σέντερ. (VIDEO)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βγήκε στην αγορά πριν από μερικούς μήνες για να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Έκπε Γιούντο. Αρκετά δύσκολο. Ο Τζέισον Τόμπσον -θεωρητικά- είχε όλο το πακέτο για να τα καταφέρει, ωστόσο για την ώρα μετράει 5.6 πόντους και 4.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 19 συμμετοχές στη EuroLeague. Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει έτοιμος να παλέψει για να οδηγήσει την τουρκική ομάδα ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ κι ο "Ζοτς" είχε καλά λόγια να πει για τον Αμερικανό σέντερ.

" Όταν έφτασα εδώ δεν ήξερα ποια είναι η ασιατική πλευρά και ποια η ευρωπαϊκή της πόλης. Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας. Εγώ παίζω πρώτη φορά στην Ευρώπη, μαθαίνω τη EuroLeague, μαθαίνω το ρόλο μου και παίζω ένα διαφορετικό μπάσκετ. Όλα είναι νέα για εμένα", ανέφερε αρχικά ο Τόμπσον, σε δηλώσεις που έκανε στη EuroLeague.

Στην συνέχεια αναφέρει στον αδερφό του, Ράιαν Τόμπσον, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. " Ο Ράιαν έχει παίξει στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια κι ήταν σημαντικός παράγοντας για την απόφαση μου. Με βοήθησε. Μου είπε πως πρόκειται για ομάδα υψηλού επιπέδου. Ήταν προφανές καθώς πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, τη φιναλίστ της αμέσως προηγούμενης χρονιάς που έχει έναν Hall of Fame προπονητή. Έμαθα γι’ αυτόν και για τους ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ", είπε.

Για τον Τόμπσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Τζίτζι Ντατόμε, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε: " Είναι ένα εξαιρετικό άτομο. Δίνει παράδειγμα στους νέους. Δουλεύει σκληρά, δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι".

Στο τέλος, ο σέντερ της Φενέρ, έστειλε το μήνυμα πως: " Όταν είσαι ο πρωταθλητής, ο καθένας θέλει να πάρει το τρόπαιο από εσένα. Μιλούν συνέχεια για το πως θα πάρουν αυτό που έχουμε και μπορεί να το είχαν αυτοί πριν. Έτσι κάθε ομάδα αποδίδει το 100% κάθε βράδυ απέναντι μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Να παίξουμε σκληρά μπροστά στον κόσμο μας. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε ξανά. Θέλω να δώσω αίμα, ιδρώτα και δάκρυα για τον κόσμο της Φενέρ και να τους δείξω ποιος είναι ο Τόμπσον και τι έχει να προσφέρει".

Photo Credits: Facebook/Fenerbahçe Doğuş

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ